INDOOR


INDOOR SCHERMEN

De schermen junnen zowel slaand, hangend als videowall geplaatst worden. Op deze schermen kan men individeueel of via narrow casting de publiciteit of de informatie laten draaien.

LED SCHERM

LED en de digitale reclame medium is een nieuwe trend die reclame brengt naar een hoger niveau. Vandaag zijn LED schermen al beschouwd als een serieus alternatief voor de conventionele statische oplossingen, omdat LED schermen strategische voordelen heeft en adverteerders nieuwe mogelijkheden bied. De LED schermen zijn zowel indoor als outdoor. Deze schermen worden gebruikt voor het weergeven van video informatie, het maken van een korte reclameboodschap is duidelijker en aantrekkelijker vanwege de dynamische beeldvorming. Ze geven heldere en briljante foto's die efficiënter zijn en de aandacht van de kijkers trekt Het systeem maakt het mogelijk om snel te veranderen van reclameboodschappen. Het is een belangrijke optie voor bedrijven om een reclamestrategie of reclame-inhoud snel te veranderen. Daarnaast bied het de mogelijkheid om meerdere advertenties op te zetten en dus meer te verdienen voor dezelfde periode.

LED MESH SCHERM

 

 

 

 

 

LED gordijn scherm, ook wel LED-mesh-display, is een van de meest klassieke weergave producten met de functie van lichtheid, slank lichaam en transparantie. Het kan gebruikt worden in zowel binnen als buiten omgeving zoals , podium, zaal, bioscoop, club, theater etc., met diverse signaalbronnen kan men propaganda, diverse reclame en info bieden

Eigenschappen van het product : Licht en gemakkelijk voor installatie als gevolg van modules (zonder stalen kast) Kan worden gebogen om vele vormen zoals ronde, golf, etc.het kan vlak zijn of onder een hoek tussen naburige modules.

Te verkrijgen in P10, P12.5, P16, P18.75

Ze zijn modulair in opbouw, en zijn dus samen te stellen tot de gewenste grootte voor uw project.